GESP dient een voorstel in, voor de bouw van een mini-aquaduct, bij de de "Ronde Tafel land van Cuijk en Noord-Limburg."

Los Melores, in de gemeente San Pedro de Lovago,  is één van de meest afgelegen gemeenschappen in die gemeente. Dientengevolge ontbreekt het er aan elementaire basisvoorzieningen als voldoende goed drinkwater, hygiënische  faciliteiten  enz. enz.
Bovendien worden de verbindingswegen er in de regentijd onbegaanbaar; daarom besteedt de gemeente een aanzienlijk deel van de overheidsgelden aan reparatie van wegen.
Een erg belangrijk aspect is als genoemd het ontbreken van goede drinkwaterbronnen zoals met de hand gegraven en/of geboorde putten, pijlers en mini-aquaducten. Daarom wordt de uitvoering van dit project met grote prioriteit aangepakt.
Voor een omschrijving van dit ingediende project klik hier ...>>>

Steun GESP!

De Stichting GESP werkt samen met inwoners, organisaties en bedrijven uit Gennep en verbindt deze met organisaties en projecten in San Pedro de Lóvago (Nicaragua). Bekijk de projecten die dit jaar gestart zijn. Wilt u bijdragen? Overweeg dan om medewerker of vriend van GESP te worden. Ook kunt u rechtstreeks doneren. Meer informatie op GESP!

GESPVogel

Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening NL87 RABO 0140 6352 97 t.n.v. Stichting GESP of mail ons. GESP is een ANBI geregistreerde organisatie. Meer informatie ook in onze folder.

Er zijn ook ander manieren om GESP te steunen.

Door boeken te kopen bij Youbedo.com!

En door alle andere aankopen online te bestellen via Goede Doel Shop!

Logo DoelShop logo

En uw lege catridges kunt u inleveren bij 123inkt.nl!

123logo 72a

Ontwikkeling door uw verbondenheid.

Beleef Nicaragua!

Het Wereldpaviljoen in Steyl is een attractie voor jong en oud. Stap in een echt vliegtuig, vlieg naar Nicaragua. Je waant je in het Latijns-Amerikaans stadje San Pedro en beleeft het leven van de bewoners daar. Nicaragua beleven in Nederland. 

Het Wereldpaviljoen is open voor het publiek op zon- en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

Wereldpaviljoen
Sint Michaëlstraat 6a
5935 BL Steyl
077 3745973
reservering.wp@gmail.com 

Werelddoelen

In 2015 zijn 17 duurzame werelddoelen door 193 VN-landen aangenomen. Deze Sustainable Global Goals (SDG) zijn een vervolg op de zogenaamde millenniumdoelen.

Het doel is een einde aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering maken. Wereldwijd. Deze afspraken lopen tot 2030.

Werelddoelen

Voor GESP zijn deze werelddoelen leidraad in haar beleid. Zie ook beleidsplan.