Actief goed doen!

Doe je mee aan de Niersdal Survivalrun? Of loop je de (avond)vierdaagse? En wil je een extra stimulans om de finish te halen? Combineer dan het doel van meedoen aan de vierdaagse, marathon, mountainbiketour of survivalrun met het doel van GESP.
Laat vrienden, kennissen en andere supporters jouw sportieve uitdaging sponsoren. Dat kan op verschillende manieren. Symbolisch een bedrag voor iedere meter, iedere dag, iedere hindernis of een vast bedrag. Maar bijvoorbeeld ook een 'extra bedrag' als de doelstelling sneller gehaald is. Jij vergroot daarmee je eigen prestatie en helpt anderen. 

14694751 1299122576787249 933568713 n

Al meerdere jaren ondersteunt GESP het programma 'Alle kinderen naar school'. Dit programma is krachtig antwoord tegen kinderarbeid. Dit jaar werkt partnerorganisatie Quitulia met 4 scholen samen in Zanzibar, La Sardina en Bulun. Van de kinderen die vorige jaar niet of nauwelijks naar school gingen, bezoekt meer dan de helft nu elke dag de school. We zijn er nog niet, maar stapsgewijs lukt het om alle kinderen onderwijs te bieden. En daar heeft iedereen later profijt van. Meer informatie over dit project, vind je hier

Loop jij een paar meters mee voor GESP? Elke meter hier, is een stap op weg naar school voor daar! Of ken je iemand die aan een event meedoet? Stuur ons dan een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We helpen graag bij het opzetten van jouw sponsoractie! En bedenk, elke bijdrage is welkom...

Steun GESP!

De Stichting GESP werkt samen met inwoners, organisaties en bedrijven uit Gennep en verbindt deze met organisaties en projecten in San Pedro de Lóvago (Nicaragua). Bekijk de projecten die dit jaar gestart zijn. Wilt u bijdragen? Overweeg dan om medewerker of vriend van GESP te worden. Ook kunt u rechtstreeks doneren. Meer informatie op GESP!

GESPVogel

Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening NL87 RABO 0140 6352 97 t.n.v. Stichting GESP of mail ons. GESP is een ANBI geregistreerde organisatie. Meer informatie ook in onze folder.

Er zijn ook ander manieren om GESP te steunen.

Door boeken te kopen bij Youbedo.com!

En door alle andere aankopen online te bestellen via Goede Doel Shop!

Logo DoelShop logo

En uw lege catridges kunt u inleveren bij 123inkt.nl!

123logo 72a

Ontwikkeling door uw verbondenheid.

GESP Tweets

Beleef Nicaragua!

Het Wereldpaviljoen in Steyl is een attractie voor jong en oud. Stap in een echt vliegtuig, vlieg naar Nicaragua. Je waant je in het Latijns-Amerikaans stadje San Pedro en beleeft het leven van de bewoners daar. Nicaragua beleven in Nederland. 

Het Wereldpaviljoen is open voor het publiek op zon- en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

Wereldpaviljoen
Sint Michaëlstraat 6a
5935 BL Steyl
077 3745973
reservering.wp@gmail.com 

Werelddoelen

In 2015 zijn 17 duurzame werelddoelen door 193 VN-landen aangenomen. Deze Sustainable Global Goals (SDG) zijn een vervolg op de zogenaamde millenniumdoelen.

Het doel is een einde aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering maken. Wereldwijd. Deze afspraken lopen tot 2030.

Werelddoelen

Voor GESP zijn deze werelddoelen leidraad in haar beleid. Zie ook beleidsplan.